Jelentkezés a leendő 1. és átjelentkezés a már meglévő 1., 3., 4- és 5. osztályokba

1. Jelentkezési lap kitöltése

Egy gyermek pontos és átfogó megismeréséhez szükségünk van arra, hogy előzetesen részletes jellemzést kapjunk róla. Ehhez kérjük, hogy a mellékelt kérdésekre részletesen válaszoljanak.

Jelentkezési határidő: 2022. március 31., csütörtök

Jelentkezés módja:

e-mailben scannelve: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Postán: Borostyán Waldorf Általános Iskola 6413 Kunfehértó, Deák tér 8.

2. Játékos ismerkedés (felvételi) 2022. április 4-től

Következő lépés a játékos ismerkedés, ahol a tanító személyes benyomást kaphat a gyermek testi, lelki, szellemi fejlettségéről, iskolaérettségéről, egész lényéről. Ez kb. 45-60 percet vesz igénybe, a szülő jelenléte nélkül. Egyszerre 4-8 gyermek van jelen. (A szülő a helyiségen kívül várakozik, az intézmény képviselői tájékoztatják az intézmény működéséről, válaszolnak kérdéseire.) Egy későbbi, előre megbeszélt időpontban sor kerül a tanító és a szülők személyes beszélgetésére. Más intézményből történő jelentkezés esetén az iskola a felvételi megkezdése előtt a szülőtől másolatot kér a bizonyítványról. A tanuló felvételéről az osztálytanító javaslatának figyelembe vételével a Tanári Konferencia dönt.

3. Megállapodás, Beiratkozás

Ezután írásban kapnak értesítést a szülők a gyermek felvételéről. Ha szándékuk mindenben egyezik, a szülők a pedagógia és az intézmény ideáit, célkitűzéseit támogatják, akkor megállapodást írnak alá az iskolával és a fenntartóval.

A beiratkozás időpontja: 2022. április 21. és április 22. 

Jelentkezési lap letölthető ITT!